You are here: HomeDespre noiDespre cabinetul stomatologic Irident

Despre cabinetul stomatologic Irident

Cabinetul stomatologic Irident ofera servicii stomatologice si de tehnica dentara complete care raspund cerintelor oricarui pacient in cel mai scurt timp.

Incepand cu anul 1993 cabinetul nostru functioneaza fara intrerupere in doua locatii, ultima fiind cea de pe Calea Vitan.  

In 2001 cabinetul si-a extins activitatea prin crearea laboratorului de tehnica dentara pentru a raspunde cat mai promt si mai eficient la lipsa de timp a Demo Picture

pacientilor, probele lucrarilor si eventualele retusuri efectuandu-se pe loc. In felul acesta reusim sa evitam drumurile inutile la cabinet si sa eficientizam timpul in favoarea sanatatii dentare.

Cabinetul stomatologic Irident este dotat cu echipamente de ultima generatie, echipa medici-tehnicieni facand posibila orice interventie stomatologica si executarea oricarei game de lucrari dentare: acrilice, composite, metalo-ceramice, ceramic pe zirconium, pe implante, fatete ceramice si incrustatii (Emax), proteze acrilice si scheletate la cele mai bune preturi.

Servicii cabinet stomatologic Irident: « Misiune si obiective

Despre noi

Social

demo