Despre cabinetul stomatologic Irident
Cabinetul stomatologic Irident din Bucuresti este completat de un laborator de tehnica dentara, in aceeasi locatie, formand o echipa care…
View More
Echipa completa
Beneficiind de o echipa completa (cabinet si laborator), sunteti scutit de vizite inutile pentru probele lucrarilor dentare, acestea executandu-se pe…
View More
Promotional Cabinet Stomatologic
Promotional, Cabinetul stomatologic Irident din Bucuresti va ofera: Plata in rate; Consultatie gratuita; tratamente gratuite la lucrarile dentare.
View More

Cabinetul Stomatologic Irident din Bucuresti

Cabinetul stomatologic Irident din Bucuresti este dotat cu echipament de ultima generatie, iar laboratorul permite executarea oricari game de lucrari dentare:

acrilice, compozit, ceramice, zirconiu, peimplante, proteze, mobile si scheletate.

Medicii nostri:

Grigorescu Vlad

Iorga Laura

 Activitatea este suspendata pe o perioada nedeterminata din cauza CORONA VIRUS

Secretele albirii dintilor Featured

Lorem ipsum dolor sit amet etuer adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit amet etuer adipiscing elit

Exista numeroase produse care pot fi folosite acasa pentru a va albi dintii patati de alimente sau tutun, precum kiturile de albire a dintilor, benzile de albire, pasta de dinti speciala cu efect de albire. Exista chiar si unele remedii de moda veche pe care le puteti incerca. Insa, pentru petele profunde, ati putea avea nevoie de ajutorul unui stomatolog.

Kituri de albire a dintilor
Un astfel de kit poate contine peroxid de carbamid, un ingredient de albire care poate elimina atât petele adanci cat si cele de suprafata si de fapt schimba culoarea naturala a dintelui. Kit-urile de albire contin ingrediente care nu pun in pericol smaltul dintilor si pot elimina petele de la ceai, cafea si vin rosu.

Benzi de albire a dintilor
Acestea va ajuta sa scapati de petele dentare, sunt foarte subtiri, practic invizibile si sunt acoperite cu peroxid de hidrogen. Rezultatele sunt vizibile in doar câteva zile, dar nu sunt la fel de spectaculoase precum cele datorate kiturilor, insa benzile sunt mai usor de utilizat si foarte simplu de manevrat. Benzile se dizolva in timp ce va albesc dintii.

Pasta de dinti cu efect de albire
Pasta de dinti ajuta la eliminarea unor pete de suprafata. Multe dintre aceste produse contin materiale abrazive usoare, produse chimice sau agenti de albire. Spre deosebire de alte produse, nu schimba culoarea naturala a dintilor.

Remedii naturiste pentru dinti albi
Unii oameni prefera inca un remediu vechi cum ar fi bicarbonatul de sodiu. De asemenea, unele alimente, cum ar fi telina, merele, perele, morcovii produc multa saliva, care ajuta la curatarea resturilor alimentare de pe dinti. Guma de mestecat fara zahar are un efect de curatare a dintilor si declanseaza, de asemenea, productia de saliva si astfel se neutralizeaza acidul care cauzeaza aparitia cariilor dentare.

Albirea dintilor si lucrarile dentare
Abordati albirea dintilor cu precautie daca aveti o multime de lucrari dentare, plombe, coroane si poduri. Agentii de albire nu functioneaza pe acesti dinti – ceea ce inseamna ca vor iesi in evidenta printre dintii naturali care tocmai au fost albiti. E bine sa vizitezi un stomatolog pentru a potrivi culoarea.

Prevenirea petelor dentare
Pe masura ce imbatranim stratul exterior al smaltului dintilor se erodeaza. Stratul de baza, numit dentina, este mai galben. De aceea este important sa evitati patarea dintilor imediat dupa albire. Daca aveti grija ce limente si bauturi consumati, rezultatele albirii dintilor pot dura pâna la un an. Daca albiti dintii prea des acestia ar putea sa arate translucizi si albastri.

Alimente care produc pete

Unele alimente obisnuite pot decolora dintii. Iata o modalitate usoara de a spune daca un aliment ar putea fi de vina: orice lucru care poate pata un tricou de bumbac alb poate pata si dintii, spun medicii stomatologi. Cafeaua, ceaiul, sucurile de fructe pot pata dintii. Aceste pete se dezvolta incet si devin vizibile pe masura ce imbatranim.

Medicamente care pot pata dintii
Tetraciclina cauzeaza dinti gri la copii pentru ca dintii lor sunt inca in curs de dezvoltare. Apa de gura antibacteriena care contine clorhexidina sau clorura cetylpyridinium poate pata dintii. Unele antihistaminice, medicamentele antipsihotice si cele pentru tensiune arteriala pot provoca pete dentare, precum si excesul de fier si excesul de fluor.

Intretinerea zilnica a dintilor
Periajul ajuta la prevenirea petelor si a dintilor galbeni, mai ales la linia gingiei. Nu uitati si de vizita la stomatolog pentru controale regulate si curatare profesionala. Metodele utilizate de stomatologi pot elimina multe pete cauzate de alimente si tutun.

Last modified on Monday, 10 February 2014 15:09
Rate this item
(0 votes)
Servicii cabinet stomatologic Irident: La ce sa fim atenti »

Ce spun pacientii nostri?

Alti pacienti

Despre noi

Social

demo

Tag-uri